Behandelingen

In mijn salon heb ik verschillende behandelingen die bij de behoefte van uw huid passen.

 

Stressbalans behandeling

Verzachtende en kalmerende behandeling, onmiddellijk verlichting en ontspanning voor de gestreste en geïrriteerde huid. Stressbalans producten kalmeren snel en helpen uw gevoelige huid met comfort en zachtheid te herstellen.

 

Hydrobalans behandeling

Waardevolle hydratatie voor een stralend uiterlijk. Hydratatie is een essentieel onderdeel van de huidverzorging om een zachte soepele huid te behouden met een gezonde uitstraling. Hydrobalans producten herstellen de vochtbalans van uw huid en hydrateren deze naar individuele behoeften.

 

Vitalbalans behandeling

Zorgt stimulerend voor het activeren van composities voor de behandeling van tekortkomingen. Vitalbalans producten brengen uw gevoelige huid weer terug in balans en deze wordt weer zacht en soepel. Deze behandeling is geschikt voor de vermoeide huid die nieuwe vitaliteit vraagt.

 

Agecontrol behandeling

Behandeling tegen rimpels, gebrek aan stevigheid en elasticiteit. De Agecontrol producten maken uw huid steviger en gladder, met een stralende en verjongde jeugdig ogende verschijning. Hierdoor verbetert de uitstraling en wordt het verouderingsproces afgeremd.

 

Caviar behandeling

De caviar behandeling is geschikt voor de klant die pure luxe wil voor de gevoelige huid. Voor de huid die rimpels begint te vertonen, waar de elasticiteit en het volume van vermindert, en waarvan de teint een meer rozig en frissere uitstraling wenst. Revitaliseert de huid, gaat veroudering en een droge huid tegen, vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een heldere teint. Na korte tijd is uw huid zachter, stralender en veerkrachtiger.

 

Purebalans behandeling

Behandeling tegen onzuiverheden, glimmende huid, verwijde en verstopte poriën, mee-eters en puistjes. Deze behandeling heeft als resultaat een schone, matte huid en verbeterde teint.